Till Bords Karlskrona AB

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra, att ni har haft en riktigt härlig vecka och att ni ser fram emot vad denna onsdag har att erbjuda er. Catering i Karlskrona med omnejd är vad detta inlägg kommer att handla om, och jag tänkte även tipsa er om ett företag som jag verkligen tycker om, nämligen Till Bords Karlskrona AB. Till Bords Karlskrona AB är ett företag som jag vet att många av mina vänner och familjemedlemmar vänt sig till. Tack vare detta kändes det som ett väldigt pålitligt och professionell företag som jag kände mig trygg med att vända mig till. Jag är så otroligt tacksam över att jag har hittat just detta företag, då jag tidigare haft en hel del problem med att hitta bra företag inom catering. Många av de företag som jag vänt mig till när vi behövt hjälp med tidigare kalas, har sagts kunna hjälpa mig, men har sedan visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella. Till Bords Karlskrona AB valde vi att anlita när min sambo fyllde 30 för några veckor sedan.

Jag är så fantastiskt nöjd med hur de anställda hos Till Bords Karlskrona AB arbetade mycket med kundservice. Kundservice är någonting som jag anser att alla företag borde arbeta mycket med, oavsett vilken bransch det handlar om. De är dessutom riktigt duktiga och erfarna inom sin bransch, och maten var hur god som helst. Alla gäster och även min sambo blev väldigt nöjda. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i eller i närheten av Karlskrona eller Ronneby att vända er till just Till Bords Karlskrona AB. Ha nu en riktigt härlig vecka så hörs vi snart igen!